ZORAKİ PRENS (KORE DİZİ -Goong serisi)

Kore dizileri, bu kadar popüleritesi yüksek olmadığı zamanlardı benim tanıştığım vakitler. Hatırlayanlar olur belki Trt'de ki kore rüzgarlarını. Ardarda yayınlanan dublajlı diziler. Herkes Sarayın Rüzgarı'ni bilir belki ama benim ilk göz ağrım Goong serisinden Zoraki Prens'ti.
Serseri,amaçsız birinden ülkesini yönetecek insan olması istenmesi, bu yöndeki değişimleri, aldığı eğitimler beni çok etkilemişti.
 
Eski okul arkadaşının sarayda yardımcısı olması , aralarındaki komik bi o kadarda sadık olan ilişki hem güldürüyor hem düşündürüyordu.

Kral olmak için kazanmak zorunda olduğu 3 aşamalı imtihan insanı sürükleyip götürüyodu. bi sonraki bölümü iple çekiyodum ki ilk dramı mı dizinin 20. bölüm olduğunu öğrendiğimde yaşadım. türk dizilerine göre kıyas bile edilemizdi.bu kadar sevdiğim dizinin kısa olması beni yıkmıştı tabiki :D neyseki sonu güzel bitti.
 sonrasında bi kore sempatizanlığı bi dizi takipciliği oldu. forumlarda dizi hakkında dolaşırken izleyiceler tarafından Düşlerimin Prensi'nin yani goong'un ilk dizisinin daha çok sevildiğini gördüm. Tamamıyla ön yargıyla başladım diziye. 

''bakalım zoraki prens'ten daha çok sevilen dizi nasılmış?'' diye oturdum dizinin başına.
Ama sonra hakkaten dedikleri gibi oldu o kadar sevdimki tekrar tekrar izlediğim tek dizi oldu. hatta bir gün içinde oturup izleyip bitirmişliğim bile var. 

İlk göz ağrısı olan dizi hep en sevilen olarak kalır hatta diğer dizilerde hiç bi zaman o tat bulunmaz. benimse aksine en sevdiğim dizi düşlerimin prensi oldu. 

bencil,düşüncesiz,ukala bi erkeğin bir kızın sevgiyle,neşesiyle nasıl sıcacık bi insan olabileceğini gördüm. türk dizilerinde görmediğimden belki böylesine etkilendim.

Bide böylesine temiz işlenmesinden, pis sahnelere yer vermemesinden. yani kısaca ben bu diziyi tek geçerim hepsine .kimisi sıkılabilir, artık eskimiş bi dizi olduğundan izlemeyebilir ama derin bakan güzelliğini elbet görecektir. Ki başroldeki kız şeker mi şeker, tatlış mı tatlış deli dolu hayat dolu öyle deli bi tip.

ben bi kız olarak onun hayranı oldum çöpe klar umrumda değil
:D velhasılı kelam bu iki dizi aslında aynı senaristin elinden çıkma bazı aksaklıklarda dolayı ikincisi olarak yayınlanan zoraki prens başka bi konu üzerinden başka oyuncular üzerinden çekilmek zorunda kalmış aslında düşlerimin prensini devamı olarak çekilecekmiş başta.ben tabi keşke devam etseymiş,
 ikinci bi kısmı olsaymış,toruna torbaya karışsaymışız diyorum ama zoraki prens'te çok güzel.

 ikisinide izlemenizi öneririm .hem eğlenceli hem yer yer ağlatan kendine bağlayan diziler. tabi düşlerimin prensi bi başka :-)
kısaca böyle özetliyim dedimki sıkılmayasınız belki başka bi yazıda uzuun uzuun konuşuruz.ben çok sevmiştim sizde seversiniz inşaallah güzel güzel izlemeleeer kolay gelsiin :-)

Meta Tag
bolununsesifm
kore dizisi
goong 
goong serisi
kore flimleri
Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz . Yorumlarınızla bizi mutlu etmek istermisiniz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
çok güzel gerçekten bu diziler. çok samimi anlatmışsın ayrıca . bende herkese tavsiye ederim özellikle sen gibi düşlerimin prensini. ne kadan tatlılardı yaa ^^
Martyr14 dedi ki…
teşekkürler
dmllale dedi ki…
üzgünüm ama düşlerimin prensi tüm dizileri tokatlar.