Güvelinir alışveriş siteleri

 
Güvenilir alışveriş sitelerini bugün sizlere anlatacağım evet ülkemiz dahil bütün dünya'daki aktif olarak kullanılan internet alışveriş merkezi haline geldi. Artık herşeyin online olarak yapıldığı sistemde alışveriş tabiki yerini almış oldu. 

Son zamanlarda yemek, market, giyim, takı, bilet ve bir çok alanda kullanılan alışveriş sitelerini sizler için derledik umarım begenir memnun kalırsınız.

HEPSİ BURADA

1998 yılında kurulan hepsi burada doğan holding tarafından yönetilmektedir. Seo'su murat Emirdağ'dır. Geniş ürün yelpazesi ile gerçekten önemli bir site olan güvenliği ilede dikkat çekmektedir. 

Uygulama ya da internet üzerinden hizmet sunmaktadır. Uçak bileti, market, bebek malzemeleri, hırdavat, tekstil, ve binlerce insanların ihtiyacı olan herşeye neredeyse ulaşabilirsiniz. Güvenli bir alışveriş sitesidir.

N11

2013 yılında Doğuş planet tarafından kuruldu. Bir çok ödül alan n11 firması güvenilir bir site olmak ile beraber müşterisinin yanında duruşu ile örnek gösterilmiş yılın müşteri hizmetleri ve yılın müşteri memnuniyeti bronz ödülünü almıştır. 

N11'e bağlı olarak market 11,Garaj 11,Giybi moda, pet11.com, N11 pro, N11 cüzdan ve N11 Depom olarak faaliyet göstermektedir. N11 güvenli mi? Sorusuna cevap Evet Güvenilir bir sitedir.

TRENDYOL 

2010 yılında Demet MUTLU Tarafından kurulan giyim ürünleri şatışı yaparak piyasaya girmiş oldu. 

Hizmetlerini genişleterek Moda, elektronik, ev, mobilya, gıda, anne-çocuk, kozmetik ve bir çok alanda hizmet vermeye başladı. 2018 yılında ise alibaba ile ortak oldular. 2016 yılında kurulan Dolap sitesini 2018 yılında satın aldılar. 

Trendyol sitesi ek olarak Trendyol tech ile Platform, 2019’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından AR-GE Merkezi olarak onaylandı. 

Trendyol Tech’te doğal dil işleme, gerçek zamanlı veri analizi, makine ve derin öğrenme, görüntü işleme, veri görselleştirme, metin benzerliği ve büyük veri alanlarına odaklanılıyor. 

Dolap: İkinci el ürün platformu Dolap, 2016’da kuruldu ve 2018’de Trendyol’a satıldı. Kullanıcılarının kullanmadığı ya da az giydiği ve elinden çıkarmak istediği kıyafetleri satışa çıkardığı platformda, 200 farklı kategoride 25 milyon civarında ürün olduğu düşünülüyor.

TRENDYOL EXPRESS

Trendyol'un 2018’de kurduğu taşıma ve kargo ağı. Trendyol güvenlimi sorusuna cevap evet güvenli oluyor.

Amazon

5 Temmuz 1994 yılında Jeff bezos tarafından kurulan ve dünya pazarında bir çok ülkede faaliyet gösteren bir şirket olan Amazon, 19 Eylül 2018'de Türkiye pazarına tam anlamıyla girdi. 

2020'nin Ağustos ayına kadar pasif bir durumda da olsa 15 Eylül 2020'de açıldıktan tam iki yıl sonra Amazon Prime ve Prime Video gibi üyeliklerini yerel fiyatlarla tam olarak başlattığını duyurdu.

Ürünler ve hizmetler AmazonFresh, Amazon Prime, Amazon Web Services, Alexa, Appstore, Amazon Drive, Echo, Kindle, Fire tablet, Fire TV, Video, Kindle Store, Music, Music Unlimited, Amazon Digital Game Store, Amazon Studios Ve AmazonWireless

Amazon güvenli bir sitedir. 

ALİ EXPRESS 

AliExpress, merkezi Çin'de olan Alibaba Group'un bir çevrimiçi alışveriş hizmetidir. A'dan Z'ye pek çok ürün grubunu içinde barındıran Aliexpress dünyanın pek çok ülkesinden kullanılabilmektedir. 

Amazon.com'la benzerlik gösteren sitede küçük üreticilerin tüketicilere doğrudan ulaşma şansı bulunmaktadır.

Ali Express güvenlimi? 

AliExpress, alıcı koruması programı kapsamında müşteri destekli bir hizmet sunmayı hedeflerken, ürünün gelmemesi ya da belirtildiği şekilde teslim edilmemesi durumunda tam para iade garantisi sunmaktadır. 

Tüm bu özellikleriyle AliExpress sitesi güvenilir bir alışveriş olanağı sağlamaktadır.

AliExpress Gümlük vergisi ne kadar?

AliExpress'ten alacağınız her ürün için ürün bedelinin %30'si gümrük vergisi, 16 TL gümrük sunum ücreti, 1 TL damga pulu vergisi ödemeniz gerekmektedir.
AliExpress'ten yapılan alışveriş türkiye'de 2-3 hafta arasında elinize ulaşıyor. Güvenli fakat vergisi falan yine aynı para 

Morhipo

Morhipo, boyner firması tarafından kurulan e-ticaret markasıdır. Morhipo, bir giyim mağazası olmasının dışında ev eşyaları ve kozmetik ürünleri de satmaktadır. 2015 yılında kendi markası olan People by Fabrika, Agenda, D by Divarese’i online sitesinde satışa sunmuştur.

Morhipo sitesi güvenli bir sitedir

Yemeksepeti

Yemeksepeti, çevrimiçi yemek siparişi sitesidir. 2001 yılında kurulan site nevzat aydın tarafından kuruldu.Seo'su Mert Baki'dir 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir ve günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. 

Yemeksepeti, 2020 yılında 32 bin 437 yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı. 

Bu restoranların %82’sini yerel ve tekil işletmeler oluşturmaktadır. Şirketin web sitesinin yanında iOS ve Android uygulamaları da bulunmaktadır.


Yemeksepeti.com toplam 81 şehirde kullanılıyor. Banabi ise toplam 29 şehirde kullanılıyor.

Yemek sepeti Alt kuruluşları

Yemeksepeti Market (eski adıyla Banabi), Yemek.com, Yemeksepeti Mahalle
2021 yılının sonlarında kurulan mahalle uygulaması ile Yemeksepeti, restoran dışı gıda işletmelerini de dijitalleştirme adına adımlar atmaya başladı. Kasap, Manav, Şarküteri, Aktar, Bakliyatçı, Kuruyemişçi, Turşucu, Yufkacı, gibi yerel esnafın, ürünlerini dijital mecralarda kullanıcılara sunmaya ve son kullanıcılarının diledikleri ürünü, bildikleri esnaflardan almalarına olanak sağladı.
Yemek sepeti Güvenilir bir sitedir. 

GETİR

Getir, Nazım SALUR tarafından 2015 yılında kurulan bir şirkettir. Mobil  uygulaması aracılığıyla, restoran yemek teslimatları ve market ürünleri için teslimat hizmeti sunmaktadır.  Türkiye başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde hizmet vermektedir. Toplamda 35.000 çalışanı vardır. 
Getirin Hizmetleri nelerdir? 

Getir, GetirYemek, GetirSu, GetirBüyük, GetirÇarşı, GetirBitaksi, GetirAraç, Getirİş, N11 Getir Bi mutluluk sloganı ile büyümeye devam eden GETİR şirketi güvenli bir şirkettir. 


PTT AVM GÜVELİR Mİ 

Türkiye'nin en güvenilir e-ticaret platformu olmayı kendine gaye edinen ePttAVM'nin arkasında 177 yıllık PTT güvencesi bulunmaktadır.

PTT TÜRKİYE'DE FALİYET GÖSTEREN 177 YILLIK BİR KAMU VE ÖZEL ŞİRKETTİR. 

İÇİNİZ RAHAT OLSUN ŞUANA KADAR HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM FAKAT SORUN YAŞANACAK BİR FİRMA DEĞİLDİR. 

Eksikleri yorumlarda yazabilirsiniz. 

YAZIMIZI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. BİLGİ VERMEK İÇİN YORUMLARI KULLANABİLİRSİNİZ 


Yorumlar