KÜBRA DİZİSİ 2024 (NETFLİX) HAKKINDA

Kübra dizisi 2024 (NETFLİX) hakkında 

Kübra dizisi 2024 netflix yapımı ve 8 bölümden oluşuyor. 18 Ocak tarihinden itibaren Netflix'te izlenmeye başlayan dizi bir çok mesaj barındırmak ile beraber izliyicisini ekranlara bağlamayı başardı. 

Yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Purul Taylan bulunan Kübra Dizisinin Oyuncu kadrosunda ise Çağatay Ulusoy, Aslıhan Marlbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şahan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemalettin Çekmece, Erdem Şenocak bulunuyor. 

Tür olarak psikolojik, samimi ve sürükleyici bir yönü olan dizi toplumsal sorunları ve kitap uyarlamalarınıda barındırıyor. Şiddet, argo, intihar ve ağır temaların bulunduğu Kübra dizisi şu sıralarda netflix Türkiye popüler listelerde 1. Numarada yer alıyor. 
Kübra Dizisinin konusu 
İstanbul'un arka mahallelerinde yaşayanlar geleceği öngörülebilen bir adamın etrafında toplanır. Ancak genç adamın takipçileri ile düşmanlarıda çoğalır. Gökhan merve ile beraber Cafe de iken  telefonuna soul touch uygulamasından Kübra isminde birinden mesaj gelir gelen mesaj "Sen Farklısın" gelen mesajların devamında yaşanan olaylar sonrasında kendini Allah ile konuştuğunu iddia eder ve bir kaç olay sonunda kendisine arkadaşları ve mahalledekilerde inanmaya başlar. Kardeşi Gülcan ise babasının ölümünden kendini sorumlu tutar ve psikolojik olarak bitik durumdadır...
Şimdilik bu kadar yeterli daha fazla spoiler vermeyeyim nerdeyse diziyi anlattım. ☺️
Bu dizi benden 10 üzerinden 7 aldı. Peki siz ne düşünüyorsunuz.? 

Meta tag 
Kübra dizisi kaç bölüm 
Kübra dizisindeki uygulamanın adı ne 
Kübra dizisi uygulama
Kübra dizisi oyuncuları 
Kübra dizisi konusu

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yorumlar

Martyr14 dedi ki…
İzleyen arkadaşlar yorumlarını yazabilir.