Mezarlık filmi izle 2022

Mezarlık filmi ne zaman yayınlanacak.? 
Mezarlık filminin konusu ne.? Mezarlık filmi oyuncuları kimler.? Mezarlık filmi yönetmeni kim.? Mezarlık filmi izle, mezarlık filmi kaç bölüm.? 

Mezarlık Filmi, ANS Productions ve Evrensel Film imzalı, yapımcılığını Evren Oğuz'un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı, hikâyesini Özden Uçar,Onur Böber ve Evren Oğuz'un birlikte yazdığı aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki Türk Netflix orijinal film serisidir. İlk bölümü, 17 Haziran 2022 tarihinde yayınlanmıştır. Başrollerini Birce Akalay ve Olgun Toker paylaşmaktadır.

MEZARLIK DİZİSİ KONUSU NE. ? 

Polisiye, Dram ve cinayet konulu film'de başröl oyuncusu Komiser Önem özellikle kadın cinayetlerine odaklanan ekibin başında yer alıyor. Başröl oyuncusu  komiser Önem cinayetlerde ön yargılı  olan erkekler ile ayrıyeten mücadelesini sürdürmektedir. Filmin Oyuncularınında  önemli bir özveri ile oynadığı oyuncuları filme farklı bir boyut kazandırıyor. Filmi son zamanların gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda Netflix'te top on numara da 3. ve 1. Sırada yer alıyor. Türkiye’deki hemen hemen hergün yaşanan olayları konu alan, kadınların bu dünyada yaşama hakkını ve onların bu dünyaya ait olduklarını bizlere hatırlatıyor. 

MEZARLIK DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Yerli netflix dizisi olan mezarlık filmi şuan 1 bölüm 4 kısımdan oluşan mezarlık filmi izlenmeye bağlı olarak yeni çekimlerin gelmesi bekleniyor 1.bölüm 1 saat 46 dakika, 2. bölüm 1 saat 39 dakika 3.bölüm 1 saat 44 dakika, 4.bölüm 1 saat 56 dakika olarak izliyicisi ile buluştu. Normalde Netflix'in bu kadar uzun kısımlı dizileri çok az olmasına rağmen mezarlık filmi konusu geregi izliyiciden yogun ilgi gördü. 

Oyuncu kadrosu ve karakterler


Başröl oyuncuları: Birce Akalay - Önem Özülkü, Olgun Toker - Serdar Ata

Oyuncular: Şehsuvar Aktaş - Hasan Duru, Hakan Meriçliler - Haluk Ata, Kubilay Penbeklioğlu, Berna Öztürk - Sofia, Sezgin Uzunbekiroğlu - Feriha Mahmudzade, Cem Sürgit, Baran Güler - Berk Güleryüz, Elif Sevinç,Burak Sarımola, Bora Karakul

1.bölüm





Bölüm 2 Part 1

Bölüm 2 Part 2

Bölüm 3 Part 1

Bölüm 3 Part 2

Bölüm 3 Part 3

Bölüm 4 Part 1

Bölüm 4 Part 2

Bölüm 4 Part 3

Frağmanı 









Bölümleri ve isimleri

1. Güneşten Daha Sıcak" Abdullah Oğuz Özden Uçar, Onur Böber, Evren Oğuz 17 Haziran 2022

2. "Bir Nefes Kadar Yakın" Abdullah Oğuz Özden Uçar, Onur Böber, Evren Oğuz 17 Haziran 2022

3. "Göldeki Kadın" Abdullah Oğuz Özden Uçar, Onur Böber, Evren Oğuz 17 Haziran 2022

4. "Düğüm" Abdullah Oğuz Özden Uçar, Onur Böber, Evren Oğuz 17 Haziran 2022


Kaynak. Wikipedia

Link. https://www.netflix.com/title/81573856?preventIntent=true

Yorumlar