Kurtuluş Kuş ve Burak bulut kimdir, şarkıları nelerdir,kurtuluş kuş burak bulut dinle,kurtuluş kuş ve Burak bulut son şarkıları

Kurtuluş Kuş & Feryal Sepin & Burak Bulut - Karalaya Karalaya

Youtube'da trend olan şarkıları ile gündemden düşmeyen ikili 
Kurtuluş kuş ve Burak bulut son zamanlarda yaptıkları düetlerle gündemden düşmeyen ikili haline geldi. 
Bu güne kadar bir çok sanatçı ile düet yapan ikili müzik hayatına başlamış oldu. 

Burak Bulut ve kurtuluş kuş nasıl tanıştı
Burak Bulut: “Ofise gidiyorum, ilk sorum 'Kurtuluş nerede' oluyor.” kın altın plağın sevincini yaşıyorlardı. Biz de iki genç müzisyenin mutluluklarına ortak olduk, hikâyelerini dinledik. Sizi ikili olarak 5-6 aydır tanıyoruz ama ulaştığınız başarıda geçmişinizin payı büyük olsa gerek.

Burak Bulut kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, memleketi neresi, hangi albümleri çıkardı, en son çıkardığı albümün adı nedir? Burak Bulut ya da hayranlarını Burak King şeklinde hitap ettiği şarkıcının biyografisi veya özgeçmişi şöyle
Burak Bulut kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır
Burak Bulut 1980 yılında Elazığ'da dünyaya geldi.
Burak Bulut 26 Eylül doğumlu ve Terazi burcudur.
Hayranlarının kendisine Burak King olarak hitap ettiği Burak Bulut aslen Elazığlıdır.
Burak Bulut
Doğum yılı tam olarak bilinmeyen (bazı kaynaklara göre 1980 doğumlu olduğu yazmaktadır) ünlü şarkıcı son zamanlarda Kurtuluş Kuş ile birlikte çıkardığı şarkılarla gündeme gelmektedir.

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un şarkıları milyonlarca kez dinlenmiştir. Son şarkıları ise bugün yani 23 Temmuz'da çıkan Nabız isimli parçadır.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Burak Bulut'un İnstagram'da toplamda 229 bin takipçisi vardır.

İnstagram hesabına "@burakkbulut23" adresinden ulaşabilirsiniz.Burak Bulut'un şarkıları şu şekilde:
- Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız
- Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme
- Burak Bulut - Kara Bahtım
- Burak Bulut & Mustafa Ceceli & Kurtuluş Kuş - Leyla Mecnun
Burak Bulut 26 Eylül doğumlu ve Terazi burcudur.
Hayranlarının kendisine Burak King olarak hitap ettiği Burak Bulut aslen Elazığlıdır.

KURTULUŞ KUŞ KİMDİR?

1997 yılında Karaman’da dünyaya gelen Kurtuluş Kuş, Ankara’da yaşamaktadır. Genç ve yetenekli bir şarkıcı olan Kuş, Karaman Güzel Sanatlar lisesini bitirdikten sonra İstanbul’a gelerek burada uzun yıllar boyunca müzikle iç içe oldu.

Müzisyen ve bestekar Ramazan Kuş’un oğlu olan Kurtuluş Kuş, babası sayesinde küçük yaşlardan bu yana müzikle ilgilenme fırsatını kendisinde buldu.

Sevmedim Deme şarkısı çıkmadan önce amatör olarak müzikle ilgilenen Kuş daha sonrasında 2020 senesinde Furkan Ceran ile kendi stüdyolarında Ah Bu Şarkılar isimli şarkılarının altına imzalarını attılar. Kendi emekleri ile şarkılarının klibini ve aranjesini yaptılar. Bu şarkı, Kurtuluş Kuş’un ilk profesyonel projesi olarak yerini aldı. Kuş, her röportajında bu şarkının çok özel olduğundan bahsetti.

Kuş verdiği ilk röportajında, koronavirüs salgınından dolayı bir an önce herkesin eski sağlığına kavuşmasını istediğini ve sevdiklerine sarılmayı, onlarla sohbet etmeyi ve sahnede bağıra bağıra şarkı söylemeyi çok özlediğini dile getirdi.

Kuş, lisede canım kardeşim dediği Zehra Gülüç ile okuduğunu ve birbirinden güzel şarkılar söyleyen Tuana Özkurt, Fundyy ve Can bay&Walker’ı çok sevdiğini ifade etti. İlk vereceği tavsiyenin inanmaktan geçtiğini belirten Kuş, bir işe başlamadan hemen önce kişinin kendisine inanması gerektiğini, her şeyden önce de hayal kurmaktan ve hayalleri gerçekleştirmekten insanların vazgeçmemesi gerekliğinin altını çizdi.

Sevmedim Deme parçası hakkında da yorum yapan Kuş, şarkının bu kadar başarılı olmalarını beklemediklerini ancak bunun sevilme sebepleri arasında müziğin ve sözlerin çok etkili göründüğünü ifade etti.

Kurtuluş Kuş, Instagram’da kurtuluskussss   hesabını kullanmakta ve 128 bin takipçisi bulunmaktadır. 

Şarkılarının bazıları 

Beni bu geceden öldür. 


Rastgele 

Karalaya Karalaya 

Es deli deli

İçime ata ata 

Baba yak 




Yorumlar