1899 Dizisinin konusu nedir? 1899 kaç sezon? 1899 fragmanı izle

 


1899 Netflix'in dizisi 17 kasımdan itibaren izliyicisi ile buluştuştu. Peki bu 1899 isimli netflix dizisi ne anlatıyor konusu nedir? 1899 kaç sezon ve 1899 fragmanı 

1899 Dizisinin genel  konusu nedir.? 

1899'da New York'a doğru yola çıkan bir göçmen gemisi gizemli olaylar nedeniyle rotasını değiştirince, şaşkına dönen yolcular akılalmaz bir bilmeceyle karşı karşıya kalır. 

Canınız neyi isterse izleyin. "Dark"ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar imzalı bu dramada Emily Beecham ve Andreas Pietschmann başrolde.

1899 dizisi 8 bölümlük cezbedici bir gizem sunuyor. Baran Bo Odar, diziyle ilgili "Kendimizi tekrarlamak istemedik. 1899'la ikinci bir Dark yapmak istemediğimizi biliyorduk.

 1899 çılgınca hızlı bir tempoya sahip. Gemi her zaman hareket halinde. Bu bir yolculuk ve gemide her şey her zaman hareketli" diyor. Dizinin başrol oyuncusu Emily Beecham (Maura Franklin) diziye katılma süreci için "Dark dizisinin inanılmaz bir dizi olduğunu duymuştum ve "izlenecekler" listemde olduğunu hatırlıyorum. 

Bana çok farklı, çekici ve ilgi çekici bir senaryo gönderildi. Maura gerçekten ilginç bir karakter ve tüm konsept tamamen benzersiz" yorumunu yapıyor.

1899 dizisinin konusu ise şöyle: Yıl 1899. Göçmenleri taşıyan buharlı bir gemi, Avrupa'dan ayrılarak batıya doğru yola çıkar. 

Eski kıtanın dört bir yanından gelen yolcular, hem yeni bir yüzyıla hem de yeni bir ülkedeki geleceklerine dair benzer umut ve hayallere sahiptir. Ancak açık denizde sürüklenen bir göçmen gemisi bulmalarının ardından yolculukları beklenmedik bir yöne savrulur. 

Geminin güvertesinde onları bekleyen bilmece ise vadedilen topraklara yaptıkları yolculuğu dehşet verici bir kâbusa çevirecektir.

1899 dizisinin bilgileri

Yayın tarihi:17 Kasım 2022

Tür: Gizem, Gerilim, Drama, Aksiyon, Macera

Başroller: Emily Beecham,Aneurin Barnard,Andreas Pietschmann, Süre: 50 dakika (Bölümler)

Özet: Sekiz bölüm, bir göçmen gemisinin Avrupa'dan New York'a yaptığı yolculuk sırasındaki gizemli olayları takip ediyor. 

Farklı geçmişlere sahip yolcular, yeni bir yüzyıla ve yurtdışındaki geleceklerine dair umutlarında birleşiyor. Aylardır kayıp olan ikinci bir gemiyi açık denizde keşfettiklerinde, yolculukları beklenmedik bir yön alır. 

Gemide buldukları şey, vaat edilen topraklara geçişlerini kabus benzeri bir bilmeceye dönüştürecek ve yolcuların her birinin geçmişini bir sırlar ağı aracılığıyla birbirine bağlayacaktır.  

1899 DİZİSİ OYUNCULARI

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, José Pimentã, Isabella Wei, Gabby Wong, Yann Gael, Mathilde Ollivier, Jonas Bloquet, Rosalie Craig, Maciej Musiał, Clara Rosager, Lucas Lynggaard Tønnesen, Maria Erwolter, Alexandre Willaume, Tino Mewes, Isaak Dentler, Fflyn Edwards, Anton Lesser


1899 DİZİSİ BÖLÜMLERİ

1. Gemi
Maura hamile bir kadına yardım eder. Kaptan, kayıp bir gemiden gelen mesajın ardından cesur bir karar verir ve akılalmaz bir keşifte bulunur.

2. Çocuk
Kaptan açıklanamaz geriye dönüşler yaşar. Tuhaf bir adam, Maura'yı bir çocuğun saklandığı kamarasına kadar takip eder. Bir böcek, güvertede bir trajediye sebep olur.

3. Sis
Bir kız ile diğer yolcular, korkunç bir kaderle karşı karşıya kalır. Olek, Ling Yi'yi bir kutudan kurtarır. Kaptan, Maura'ya olan güvenini zedeleyecek bir bilgi edinir.

4. Kavga
Mürettebat ile yolculardan oluşan bir grup; kaptanı, Olek'i, Jérôme'u ve Ramiro'yu kilit altına aldıktan sonra gemide çocuğu arar. Krester'ın sırrı ortaya çıkar.


5. Çağrı
Maura korkunç geriye dönüşlerin ardından şaşırtıcı bir hamle yapar. Bir ses, bazı yolcuların güverteden denize atlamasına neden olur. Maura babası ile ilgili bir şey keşfeder.


6. Piramit
Tove korkutucu geriye dönüşler yaşar ve çocuğu öldürmek ister. Daniel, Maura ve kaptanın peşinden tuhaf bir yere gider. Maura'nın babası bir mesajla belirir.

7. Fırtına
Maura, Daniel'ın kendisinden istediği şeyin ne olduğunu anlayamaz. Olek ve Ling Yi geminin dümenine geçer ama sonra bir trajedi yaşanır. Elliot’ın kimliği açığa çıkar.


8. Anahtar
Maura yolculara akılalmaz gerçeği söyler. Sonra herkesin anıları iç içe geçer. Daniel bir kodu değiştirir. Maura hiç beklenmedik bir gerçeklikle karşı karşıya kalır.

Son bir bilgi şuan netflix tarafından 1899 isimli dizi yayından kaldırıldı. 

1899 Dizisinin resmi fragmanı adresleri



Meta tag 

1899 dizisi ne anlatıyor? 
1899 nedir? 
1899 bölümleri nelerdir? 
1899 oyuncuları kimlerdir? 
1899 nerede çekilmiştir? 

Yorumlar