24 Kasım Öğretmenler günü mesajları - Resimli Mesajlar

24 Kasım Öğretmenler gününe özel mesajları sizler için paylaşıyoruz... 


1- Her zorlukta bana sabırla öğretmeye devam eden biricik öğretmenim. Sizi tanıdığım ve bana yol gösterdiğiniz için çok şanslı hissediyorum. Öğretmenler Günü’nüzü kutlarım.


2 - Çocuklarımızın iyi bir karaktere sahip olmasında her türlü zorluğa katlanan yüce insanlar! Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


3- Bize eğitim öğretim hayatında gösterdiğiniz sonsuz sabır ve inanç için ne kadar teşekkür etsek azdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


4- Öğretmenler tıpkı bir güneş gibidir. Çevresini aydınlatırken karanlıklara meydan okur. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


5- Hayatımda kalıcı izler bırakan canım öğretmenim. Hatalarımdan ders çıkarmamı sağlayan ve bize ilim yolunu açan çok önemli bir kişisiniz. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


6- Bugünkü başarımda en büyük pay sahibi sizsiniz biricik öğretmenim. Hayatımın her alanında bize öğrettikleriniz ile yol almaya devam ediyorum. Öğretmenler Günü’nüzü kutlarım.


7- Eğitim sürecimde göstermiş olduğunuz sabır ve inançtan dolayı size minnettarım. Gösterdiğiniz ilgi sayesinde bugünlere gelebildik. İyi ki varsınız öğretmenim.


8- Her koşulda bizden esirgemediğiniz sevginiz ve sabrınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Siz koca bir nesle insan olmayı öğreten çok değerli bir kişiliksiniz. Öğretmenler Günü’nüzü kutluyor önünüzde saygıyla eğiliyorum.


9- Bizimle hayatı paylaşırken büyüyüp kendimizi geliştirmemizde en önemli paya sahip kişisiniz. Yıllar önce verdiğiniz yaşam dersleriniz bugün bile kulağımıza küpedir. İyi ki varsınız canım öğretmenim.


10- Hiçbir hediye sizin bize derslerde verdiğiniz hayat hediyelerinin yerini tutmaz. Aldığım en önemli armağan sizin bize verdiğiniz öğütlerdir. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


11- Herkesin hayatına o kadar ince dokunuşlar yaptınız ki kıymetinizi yıllar sonra daha iyi anladık. İlim ve irfan yolunda bize çok güzel örnek oldunuz. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


12- Doğru, güzellik ve tüm erdemler ilk seninle aşılanır fikirlerimize. İyi düşünen ve çevresine duyarlı eğitimciler olmayı senden öğrendik canım öğretmenim. Öğretmenler Günü’müz kutlu olsun.


13- Öğretmen tıpkı bir bahçıvana benzer. En güzel çiçekleri yetiştiren de onların bakımını yapan da kendisidir. Bilginizi ve tecrübenizi bizden esirgemediğiniz için minnettarız. İyi ki bizim öğretmenimizsiniz.


14- Öğretmenler bir ışık, çevresindeki öğrenciler de onunla aydınlanmaya hevesli kişiliklerdir. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


15- Bilim ve aydınlanmanın ışığında sizin gayretiniz bize her zaman moral olarak döndü. Bizden asla ümit kesmediğiniz için size ne kadar minnettar olduğumu anlatamam öğretmenim. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.


16- Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun!


17- Sadece bugün değil, hayatın önemli anlarında her şey sizinle ilgili. Sonsuz bilgeliğinizi, paha biçilmez deneyiminizi ve istemediğimiz zamanlarda bile ilerlememize yardımcı olan muazzam nezaketinizi kutluyoruz. Her şey için teşekkürler. Siz bu gezegendeki en iyi öğretmensiniz.


Kaynak - tamisabet


Resimli öğretmenler günü mesajları 























Yorumlar

Martyr14 dedi ki…
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...